top of page

Word lid

Wat in september 2012 begon met de opstart van onze facebookpagina Donorkinderen België, is ondertussen uitgebouwd naar zoveel meer

Bruggen werden  gebouwd en donorkinderen konden voor het eerst met elkaar in contact treden. Vandaag hebben we reeds zoveel op terug te blikken: bijeenkomsten, informatiedeling, samenwerkingen met buiten- en binnenlandse organisaties, opstart websites, blog, pers, politieke lobby, officiële vragen/onderzoeken, ... dit alles om een beter beleid te bewerkstelligen die alle partijen ten goede zal komen. In september 2014 hebben we onze statuten neergelegd bij de rechtbank van Koophandel.

 

Hier een warme oproep om je gratis in te schrijven als lid van onze organisatie. Dit heeft geen echte implicaties voor je: het is enkel een soort van uitdrukking dat je ons initiatief in hart en/of gedachte steunt. Uiteraard, en zoals we in het verleden reeds bewezen, worden je gegevens vertrouwelijk behandeld.


Inschrijven kan via dit contactformulier we hebben enkel van je je naam, voornaam, adres en geboortedatum nodig. 

 

 

Doneer eerder centen dan gameten 

Deze organisatie functioneert op giften en eigen middelen. De afgelopen jaren werden alle gemaakte kosten zo goed als uit eigen zak betaald.

 

Wil je echt donorkinderen helpen, overweeg dan een financieel schouderklopje aan deze organisatie. Zo kunnen we verder blijven inzetten om het verschil voor zovelen te kunnen maken. 

Ons rekeningnummer van de VZW is BE09 7370 4353 5057.

bottom of page