top of page

Donoren

Voor alle duidelijkheid, we beschouwen je niet als een juridische ouder. We zijn ook niet op zoek naar een (extra) vader of moeder. Wel zijn we op zoek naar dat ontbrekend stuk van onze identiteit waarbij jij een evenwaardig en essenstieel hebt aangebracht. 

Je hielp misschien ooit een wensouder(s) een kinderwens in te vullen. Door je donatie werd er echter wel een mens verwekt. Beperk je altruïsme niet tot enkel de invulling van een kinderwens, maar schenk ook je donorkinderen diens recht op afkomst. 

De meesten van ons streven geen relatie met je na, we willen gewoon weten van wie we afstammen, en wat we dus allemaal van jou hebben meegekregen. Misschien ben je zelf ook nieuwsgierig naar je (donor)kinderen, wie ze zijn en hoe ze het stellen. 

Meer info

Je bent geen (juridische) ouder

Voor alle duidelijkheid, je bent geen volwaardige/juridische ouder, maar je bent een biologische ouder van een kind dat je zelf niet groot hebt gebracht of zal brengen... 

You want 

Jij bent ook 1 van de partijen​​. Je bent een deel van de som. Zonder jou, geen (donor)kind. Vermoedelijk heb je er niet echt bij stil gestaan....

We want 

Algemene informatie van je: uiterljke kenmerken, interesse's en wat medische achtergrond...

Risico's

Tijd voor een reality-check. Vroeger nam men het niet zo nauw met het aantal donorkinderen per donor....

Facts & Figures

Wist je dit al?

Registreer je 

Benieuwd naar je donorkinderen?

bottom of page